Tilbage til bloggen

Aadrian ville ønske TopTutors fandtes, da han var barn!

Aadrian ville ønske TopTutors fandtes, da han var barn!

Aadrian ville ønske TopTutors fandtes, da han var barn!

Aadrian ville ønske TopTutors fandtes, da han var barn!

Da Christians far kontaktede TopTutors, havde Christian brug for et fagligt boost i matematik. Han gik i 9. klasse og var begyndt at frygte at hans vanskeligheder i matematik ville spænde ben for hans drøm om at komme i gymnasiet.

Aadrians søn, Christian, fortæller:

“Jeg havde ikke så meget motivation til skole, og især ikke i matematik, hvor jeg fik 4 og 02.”, fortæller Christian.

Han manglede basale matematiske færdigheder og synes ikke, at der var nok fokus på det faglige i hans skole. Derfor valgte Christian og hans familie at kontakte Toptutors, hvor Top Tutor Jeppe stod klar til at hjælpe Christian.

Jeppe fortæller, at Christian virkede genert i starten samt uinteresseret i matematikundervisningen, men i takt med at hans forståelse for faget voksede, blev han mere motiveret og deltagende - både i undervisningen med tutoren Jeppe og i skolen.

Jeppe var det helt rigtige match for Christian

“Jeppe hjalp med det faglige, men han var også med til at give mig mere motivation og selvtillid - både i matematik og i skolen generelt.”, fortæller Christian.

Alt undervisning foregår online over Toptutors’ undervisningensplatform, hvilket gjorde det muligt at matche Christian med den Top Tutor, der passede bedst til Christians behov - uanset geografisk placering. Det er Christian og hans familie rigtig glade for, Jeppe viste sig nemlig at være det helt rigtige match.

Christians far, Aadrian, fortæller;

Jeppe er super inspirerende, og Christian er rigtig glad for ham.

“Som far er jeg super taknemmelig for, at TopTutors kunne matche min søn med den rigtige tutor, selvom tutoren bor i Jylland og vi bor på Frederiksberg. De mødtes online via TopTutors platform hver uge, og det fungerede rigtig godt!”

Christian er også meget tilfreds med, at det var lige netop Jeppe han blev matchet med.

“Jeppe har været en rollemodel. Han er rar at snakke med, dygtig til matematik og altid velforberedt. Han tilpassede undervisningen efter mine behov, og det var rart at jeg kunne stille alle de spørgsmål jeg ville. Jeg var også rigtig glad for, at undervisningen foregik online, og synes det fungerede godt”, fortæller Christian.

Få en tutor!

Ville ønske han havde opdaget TopTutors tidligere

I dag er Christian og hans forældre meget forhåbningsfulde, Christian sluttede nemlig 9. klasse af med to 10-taller og et 12-tal i matematik og Christians far har svært ved at lægge låg på sin taknemmelighed.

Christian er blevet meget mere interesseret i matematik, og det har smittet af på hans motivation for at gå i skole og lære. Christians far er forundret over, hvor meget hans søn har rykket sig på kort tid - han har allerede lært en masse færdigheder og fået en masse værktøjer han kan bruge i sit videre uddannelsesforløb. Christians far er meget taknemmelig for den udvikling Christian har gennemgået efter han har fået en Top Tutor, han ville bare ønske, at han havde fundet TopTutors tidligere.

Faren fortæller;

“Vi er ikke længere bange for, at Christian ikke kan komme i gymnasiet. Selvom han er blevet rigtig dygtig, har vi valgt at forsætte samarbejdet med TopTutors, da vi gerne ser, at denne udvikling fortsætter. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad vi havde gjort, hvis det ikke havde været for TopTutors.”

Christian er yderst tilfreds med sin udvikling; “Jeg føler mig forberedt og tryg ved at skulle have matematik i gymnasiet”. Han anbefaler et TopTutors-forløb til alle, der gerne vil have en bedre grundforståelse i matematik.

Christians far, Aadrian, sluttede samtalen af med at sige “Jeg ville ønske jeg havde haft samme mulighed, da jeg var barn. Jeg ville ønske, at TopTutors fandtes, da jeg var barn".